J|Guillem

Het verhaal van J'Guillem start bij Jan-Willem Sintnicolaas, 20 jaar geleden waar hij vanuit een garage in Nederland begon met het ontwerpen van fietsen. Uiteindelijk resulteerde dit in een gerespecteerd bedrijf met de naam Van Nicholas. Jaren later stapte hij uit het bedrijf en vertrok met zijn familie richting Mallorca. Ook hier verloor hij de liefde voor het fietsen niet en na oneindige kilometers te hebben gemaakt op dit fantastische eiland kwam het idee weer om fietsen te gaan ontwerpen.


Titanium is het enige materiaal waar Jan-Willem in gelooft en vindt dat fietsen mee gebouwd moeten worden. De enorme kracht van dit metaal, sterker dan aluminium of carbon en lichter dan staal maakt dit het ultieme materiaal om mee te werken en een fantastisch mooi product mee neer te zetten. J'Guillem is er 100% van overtuigd dat titanium de beste keuze is en hun toewijding is misschien nog wel sterker dan de frames zelf!
 

Een frame van J'Guillem is gebouwd voor oneindig veel uren rijplezier en gaat een leven lang mee. Niet voor niets zit er een garantie van 100 jaar op tegen defecten in materiaal en fabricage. Wat ook uniek is, is dat elke stijl van de frames vernoemd is naar een plek in Mallorca die speciaal is voor Jan, met de gps-coördinaten ervan in het frame gegraveerd. Wie weet vind jij op een dag hetzelfde plezier als dat hij daar vond.