Nieuws

Onze winkel is gesloten, maar reparatie en onderhoud blijft mogelijk!

20-12-2021

  Vanwege de nieuwe aangekondigde corona maatregelen zijn wij genoodzaakt onze winkel tot in ieder geval 14 januari 2022 te sluiten. Afspraken voor reparatie of onderhoud die gepland staan, gaan gewoon door. Wil je tijdens deze lockdown je fiets laten repareren of onderhouden? Dat kan! Maak hiervoor een afspraak. We zijn tijdens openingstijden te bereiken via: info@slangen..

FLYER Upstreet 5 - testwinnaar 2020

23-04-2020

FLYER is wederom als beste uit de e-bike test van de Telegraaf gekomen. Dit jaar met de FLYER Upstreet 5, een mooie e-bike met opvallend design. Het compacte frame is afgewerkt met een matte lak, waarbij je kunt kiezen voor een neutrale antraciet-kleur, of juist een uitgesproken kleur zoals felblauw of vuurrood.  De FLYER Upstreet5 heeft gewonnen in Categorie 2 van de Nationale F..

Bezoek aan Wilier Triestina, Italië!

06-10-2019

Zondag 29 september 2019 Het was zondagochtend al vroeg opstaan, maar dan hadden we ook een paar mooie dagen in het verschiet. Op uitnodiging van Wilier Triestina zijn wij (Lex & Robert) vanaf Schiphol naar Venetië gevlogen. Aangekomen in Italië, werden we op het vliegveld opgewacht door medewerkers van Wilier. Samen met collega-dealers en vertegenwoordigers zijn we naar ons hotel g..

Sponsoring RTC Hengelo verlengd!

28-03-2019

De aftrap van het nieuwe wegseizoen startte voor RTC Hengelo met een officieel tintje! RTC leden verzamelden zich zondagochtend 24 maart jl. bij Slangenbeek Tweewielers, waar Tjeerd Kooistra, bestuursvoorzitter RTC Hengelo en Lex Pfeiffer, Slangenbeek Tweewielers het nieuwe contract ondertekenden.  Sinds 2010 is Slangenbeek Tweewielers als sponsor betrokken bij RTC Hengelo. 'Fietsen is..

Cortina Common Fiets van het jaar 2019!

01-03-2019

De Cortina Common Het unieke Atran Velo System waarmee de Cortina Common is uitgerust maakt deze fiets tot meer dan een fiets: Het is een totaalconcept. Met het kliksysteem bevestig je eenvoudig Cortina AVS-accessoires op de voor- en achterdrager van je fiets. De jury van de Fiets van het Jaar-verkiezing loofde ook het no-nonsens rijplezier van de Cortina Common: "De Co..

Cortina Common wint EUROBIKE Award 2018

09-09-2018

Het unieke concept van de Cortina Common heeft op de EUROBIKE in Friedrichshafen een award in de wacht gesleept. De EUROBIKE Awards geven elk jaar een mooi overzicht van de meest spannende nieuwe producten die er momenteel in de fietsbranche verkrijgbaar zijn. De jury was gecharmeerd van de lichtgewicht commuterbike met het Atran Velo Systeem (AVS) en prees vooral de goede prijs-kwalitei..

Uebler i21, als beste getest op BesteProduct.nl!

01-05-2018

Uebler i21, de kleinste fietsendrager die er is! En ook nog eens als beste getest op BesteProduct.nl! De Uebler i21 is de kleinste en lichtste drager die Uebler tot nu toe ooit ontwikkeld heeft. De dragers beschikken over een volledig nieuwe iQ-sluiting zonder hefboom, die het gebruik nog eenvoudiger maakt. De nieuwe i-serie staat consequent voor veiligheid, productkwaliteit en bela..

Wij zijn depot voor Accuworld

08-04-2018

Wist je dat je een elektrische fiets accu ook kunt reviseren? Sinds kort zijn wij depot voor Accuworld. Is de kracht uit je huidige accu en wil je niet veel geld uitgeven aan een nieuwe dan kan Accuworld deze voor je reviseren. Zij zetten nieuwe cellen in de oude behuizing, waardoor de gereviseerde accu vaak zo’n 60% goedkoper is dan een nieuwe, maar toch de zelfde specif..

Nieuw: Huka producten bij ons verkrijgbaar!

24-02-2018

Ook voor Huka producten kun je nu bij ons terecht! Huka levert innovatieve oplossingen om zo lang mogelijk zelfstandig te fietsen of begeleid te fietsen. De Huka producten bieden een stukje mobiliteit, onafhankelijkheid en zelfstandigheid. Een brede collectie fietsen en andere vervoersmiddelen, waaronder eigentijdse driewielers, tandems, de rolstoelscooter, scootmobiel en duofietsen waarbij de de ..

Vernieuwde AXA sleutelservice

12-02-2017

De vernieuwde AXA Sleutelservice website van AXA is nu online. Bestel via de website van AXA veilig en snel uw extra sleutels. Nu met nog meer gebruikersgemak en direct online betaalmogelijkheid.

Officieel BMC testcenter

30-09-2016

Slangenbeek Tweewielers wordt officieel BMC testcenter. Verschillende modellen in zowel race als MTB kun je nu al bij ons testen, ook de nieuwe Roadmachine. 

Gazelle Premium dealer!

30-09-2016

Wij worden Gazelle Premium dealer! Binnenkort zijn dan ook alle Ultimate modellen en de nieuwste Gazelle E-bikes bij ons verkrijgbaar. Wil je al graag meer weten? Vraag dan in onze winkel.