Nieuws

FLYER Upstreet 5 - testwinnaar 2020

23-04-2020

FLYER is wederom als beste uit de e-bike test van de Telegraaf gekomen. Dit jaar met de FLYER Upstreet 5, een mooie e-bike met opvallend design. Het compacte frame is afgewerkt met een matte lak, waarbij je kunt kiezen voor een neutrale antraciet-kleur, of juist een uitgesproken kleur zoals felblauw of vuurrood.  De FLYER Upstreet5 heeft gewonnen in Categorie 2 van de Nationale F..

Maatregelen Coronavirus

31-03-2020

Het Corona virus treft ons allemaal. Ook wij nemen onze verantwoording, maar willen je uiteraard ook graag van dienst blijven. We zijn vanaf 11 mei weer normaal geopend.     Ben je niet in de gelegenheid om naar onze winkel te komen? Of wil je nu liever onze winkel niet bezoeken? Voor reparatie van je fiets kunnen wij deze ook bij je thuis ophalen en weer terugbrengen. Overle..

Gewijzigde openingstijden op 5 december!

04-12-2019

Donderdag 5 december zijn wij om 18.00 uur gesloten. De koopavond komt i.v.m. Sinterklaasavond eenmalig te vervallen! Ben jij nog op zoek naar cadeautjes voor iemand die van fietsen houdt? Kom dan bij ons langs en kies bijvoorbeeld voor fietsgereedschap, zoals een handige minitool of een fietspomp. Wij helpen je graag met het vinden van een passend cadeau. En kom je er niet uit, dan is een..

Bezoek aan Wilier Triestina, Italië!

06-10-2019

Zondag 29 september 2019 Het was zondagochtend al vroeg opstaan, maar dan hadden we ook een paar mooie dagen in het verschiet. Op uitnodiging van Wilier Triestina zijn wij (Lex & Robert) vanaf Schiphol naar Venetië gevlogen. Aangekomen in Italië, werden we op het vliegveld opgewacht door medewerkers van Wilier. Samen met collega-dealers en vertegenwoordigers zijn we naar ons hotel g..

Eerste training Start2Bike!

06-10-2019

Afgelopen zaterdag ontvingen wij de deelnemers van Start2Bike voor hun eerste training. Na eerst een kop koffie en uitleg van de trainers van RTC Hengelo, gingen ze enthousiast op pad. Vandaag werd er, heerlijk in de herfstzon, geoefenend op het het veld in de wijk Slangenbeek. Daarna hebben ze nog even lekker gefietst in het Sterrenbos. Op naar de tweede training... Wij wensen d..

Leer in 4 weken de basisvaardigheden, doe mee met Start2Bike!

18-09-2019

Op 5 oktober start Rijwieltoerclub Hengelo (RTC) weer met Start2Bike, een trainingsprogramma voor beginnende of herstartende fietsers. De RTC organiseert dit al jaren met succes. Elke editie heeft tientallen deelnemers, die na het programma niet alleen erg enthousiast zijn over de fietssport, maar ook eventuele angsten kwijt zijn. Heb je eerder getwijfeld mee te doen? Doe dan deze keer mee!  ..

Ben jij de Fietstechnicus die ons team komt versterken?

19-04-2019

Wij zoeken een zelfstandige, gemotiveerde fietstechnicus voor 40 uur per week. Als fietstechnicus ben je in de eerste plaats verantwoordelijk voor reparaties. De nadruk op het aangeboden werk in onze werkplaats ligt sterk op fietsen uit middelhoog en hoog segment, e-bikes, stadsfietsen, MTB, race en trekking. Als het nodig is help je in de winkel met de verkoop van zowel fietsen als accessoires. ..

Sponsoring RTC Hengelo verlengd!

28-03-2019

De aftrap van het nieuwe wegseizoen startte voor RTC Hengelo met een officieel tintje! RTC leden verzamelden zich zondagochtend 24 maart jl. bij Slangenbeek Tweewielers, waar Tjeerd Kooistra, bestuursvoorzitter RTC Hengelo en Lex Pfeiffer, Slangenbeek Tweewielers het nieuwe contract ondertekenden.  Sinds 2010 is Slangenbeek Tweewielers als sponsor betrokken bij RTC Hengelo. 'Fietsen is..

Cortina Common Fiets van het jaar 2019!

01-03-2019

De Cortina Common Het unieke Atran Velo System waarmee de Cortina Common is uitgerust maakt deze fiets tot meer dan een fiets: Het is een totaalconcept. Met het kliksysteem bevestig je eenvoudig Cortina AVS-accessoires op de voor- en achterdrager van je fiets. De jury van de Fiets van het Jaar-verkiezing loofde ook het no-nonsens rijplezier van de Cortina Common: "De Co..

Cortina marktleider stadsfietsen in Nederland

15-10-2018

Als Cortinadealer zijn wij uiteraard erg trots op dit resultaat! Ken jij de Cortina fietsen nog niet? Wij hebben veel mooie Cortina modellen in onze winkel staan. Kom gerust een keertje kijken of maak een proefrit! En houd onze website in de gaten, want onlangs is ons de 2019-collectie gepresenteerd en die laat weer heel veel mooie nieuwe modellen en systemen zien.  -- Artikel..

Wim zijn ervaring over de nieuwe Stromer ST5

14-10-2018

Sinds 2012 fietst Wim Broekman voor zijn werk van Borne naar Ommen, vier dagen per week. Deze afstanden legt hij af op een elektrische fiets en de teller staat nu op totaal 87.000 kilometer. ‘Mijn eerste fiets was een Raleigh, aanbevolen als beste koop door de consumentenbond. Dat bleek achteraf helaas geen succes. Ik had constant problemen met de motor’, vertelt Wim. Bij de consu..

Cortina Common wint EUROBIKE Award 2018

09-09-2018

Het unieke concept van de Cortina Common heeft op de EUROBIKE in Friedrichshafen een award in de wacht gesleept. De EUROBIKE Awards geven elk jaar een mooi overzicht van de meest spannende nieuwe producten die er momenteel in de fietsbranche verkrijgbaar zijn. De jury was gecharmeerd van de lichtgewicht commuterbike met het Atran Velo Systeem (AVS) en prees vooral de goede prijs-kwalitei..

Uebler i21, als beste getest op BesteProduct.nl!

01-05-2018

Uebler i21, de kleinste fietsendrager die er is! En ook nog eens als beste getest op BesteProduct.nl! De Uebler i21 is de kleinste en lichtste drager die Uebler tot nu toe ooit ontwikkeld heeft. De dragers beschikken over een volledig nieuwe iQ-sluiting zonder hefboom, die het gebruik nog eenvoudiger maakt. De nieuwe i-serie staat consequent voor veiligheid, productkwaliteit en bela..

E-OCTA: De Cortina E-bike met middenmotor

22-04-2018

Twijfel jij over een overstap naar een e-bike? Misschien niet meer als je de nieuwe E-OCTA, van Cortina ziet. De looks van deze nieuwe E-bike met middenmotor rekent definitief af met het soms nog stoffige imago van e-bikes. De perfecte fiets voor zowel in de stad als op heuvelachtig terrein. En het krachtige en onderhoudsvrije Bafang M400-systeem zorgt voor een heerlijke fietservaring. De slimm..

Wij zijn depot voor Accuworld

08-04-2018

Wist je dat je een elektrische fiets accu ook kunt reviseren? Sinds kort zijn wij depot voor Accuworld. Is de kracht uit je huidige accu en wil je niet veel geld uitgeven aan een nieuwe dan kan Accuworld deze voor je reviseren. Zij zetten nieuwe cellen in de oude behuizing, waardoor de gereviseerde accu vaak zo’n 60% goedkoper is dan een nieuwe, maar toch de zelfde specif..