Nieuws

Wim zijn ervaring over de nieuwe Stromer ST5

14-10-2018

Sinds 2012 fietst Wim Broekman voor zijn werk van Borne naar Ommen, vier dagen per week. Deze afstanden legt hij af op een elektrische fiets en de teller staat nu op totaal 87.000 kilometer. ‘Mijn eerste fiets was een Raleigh, aanbevolen als beste koop door de consumentenbond. Dat bleek achteraf helaas geen succes. Ik had constant problemen met de motor’, vertelt Wim. Bij de consu..

Cortina marktleider stadsfietsen in Nederland

15-10-2018

Als Cortinadealer zijn wij uiteraard erg trots op dit resultaat! Ken jij de Cortina fietsen nog niet? Wij hebben veel mooie Cortina modellen in onze winkel staan. Kom gerust een keertje kijken of maak een proefrit! En houd onze website in de gaten, want onlangs is ons de 2019-collectie gepresenteerd en die laat weer heel veel mooie nieuwe modellen en systemen zien.  -- Artikel..

Cortina Common wint EUROBIKE Award 2018

09-09-2018

Het unieke concept van de Cortina Common heeft op de EUROBIKE in Friedrichshafen een award in de wacht gesleept. De EUROBIKE Awards geven elk jaar een mooi overzicht van de meest spannende nieuwe producten die er momenteel in de fietsbranche verkrijgbaar zijn. De jury was gecharmeerd van de lichtgewicht commuterbike met het Atran Velo Systeem (AVS) en prees vooral de goede prijs-kwalitei..

Leer in 4 weken de basisvaardigheden, Start2Bike MTB

02-09-2018

Start2Bike MTB start op 6 oktober 2018! Ben je pas gestart met mountainbiken? Wil je meer leren over balans, bochten, steile afdalingen of obstakels? Dan is de Start2Bike training iets voor jou! Onder leiding van een ervaren trainer van Rijwieltoerclub Hengelo (RTC) leer je in vier trainingen de technieken van het mountainbiken. De zaterdagochtend trainingen starten vanaf onze winkel..

Uebler i21, als beste getest op BesteProduct.nl!

01-05-2018

Uebler i21, de kleinste fietsendrager die er is! En ook nog eens als beste getest op BesteProduct.nl! De Uebler i21 is de kleinste en lichtste drager die Uebler tot nu toe ooit ontwikkeld heeft. De dragers beschikken over een volledig nieuwe iQ-sluiting zonder hefboom, die het gebruik nog eenvoudiger maakt. De nieuwe i-serie staat consequent voor veiligheid, productkwaliteit en bela..

E-OCTA: De Cortina E-bike met middenmotor

22-04-2018

Twijfel jij over een overstap naar een e-bike? Misschien niet meer als je de nieuwe E-OCTA, van Cortina ziet. De looks van deze nieuwe E-bike met middenmotor rekent definitief af met het soms nog stoffige imago van e-bikes. De perfecte fiets voor zowel in de stad als op heuvelachtig terrein. En het krachtige en onderhoudsvrije Bafang M400-systeem zorgt voor een heerlijke fietservaring. De slimm..

Wij zijn depot voor Accuworld

08-04-2018

Wist je dat je een elektrische fiets accu ook kunt reviseren? Sinds kort zijn wij depot voor Accuworld. Is de kracht uit je huidige accu en wil je niet veel geld uitgeven aan een nieuwe dan kan Accuworld deze voor je reviseren. Zij zetten nieuwe cellen in de oude behuizing, waardoor de gereviseerde accu vaak zo’n 60% goedkoper is dan een nieuwe, maar toch de zelfde specif..

Nieuw: Huka producten bij ons verkrijgbaar!

24-02-2018

Ook voor Huka producten kun je nu bij ons terecht! Huka levert innovatieve oplossingen om zo lang mogelijk zelfstandig te fietsen of begeleid te fietsen. De Huka producten bieden een stukje mobiliteit, onafhankelijkheid en zelfstandigheid. Een brede collectie fietsen en andere vervoersmiddelen, waaronder eigentijdse driewielers, tandems, de rolstoelscooter, scootmobiel en duofietsen waarbij de de ..

Wij zijn Tacx testcenter en Stardealer!

08-01-2018

Wij zijn Tacx testcenter en Stardealer. Zonder weersinvloeden trainend de winter door? Een Tacx is dan een mooie oplossing. Test bij ons nu de Tacx Neo! De Tacx Neo is een krachtige en stille indoortrainer met een zeer realistische wegsimulatie. In de winkel laten we je graag de mogelijkheden zien en kun je de realistische simulatie zelf ervaren. ..

Vernieuwde AXA sleutelservice

12-02-2017

De vernieuwde AXA Sleutelservice website van AXA is nu online. Bestel via de website van AXA veilig en snel uw extra sleutels. Nu met nog meer gebruikersgemak en direct online betaalmogelijkheid.

Squirt assortiment uitgebreid

31-10-2016

Naast de bekende Squirt Long Lasting Dry Lube verkopen wij nu ook de andere producten van Squirt. 

Slangenbeek Tweewielers en Glorie Bike Lab slaan handen ineen.

03-10-2016

Per 1 oktober heeft Glorie Bike Lab zich bij ons in de winkel gevestigd. Jan Glorie van Glorie Bike Lab is specialist op het gebied van SICI gecertificeerde fietsmetingen en biedt fietsers de mogelijkheid na te gaan of er verbetering aan houding en bewegingspatroon op de fiets mogelijk is. Wij zijn blij met deze samenwerking, want met Glorie Bike Lab kunnen wij onze klanten iets extra’s bied..

Officieel BMC testcenter

30-09-2016

Slangenbeek Tweewielers wordt officieel BMC testcenter. Verschillende modellen in zowel race als MTB kun je nu al bij ons testen, ook de nieuwe Roadmachine. 

Gazelle Premium dealer!

30-09-2016

Wij worden Gazelle Premium dealer! Binnenkort zijn dan ook alle Ultimate modellen en de nieuwste Gazelle E-bikes bij ons verkrijgbaar. Wil je al graag meer weten? Vraag dan in onze winkel.