Nieuws

Uebler i21, als beste getest op BesteProduct.nl!

01-05-2018

Uebler i21, de kleinste fietsendrager die er is! En ook nog eens als beste getest op BesteProduct.nl! De Uebler i21 is de kleinste en lichtste drager die Uebler tot nu toe ooit ontwikkeld heeft. De dragers beschikken over een volledig nieuwe iQ-sluiting zonder hefboom, die het gebruik nog eenvoudiger maakt. De nieuwe i-serie staat consequent voor veiligheid, productkwaliteit en bela..

Gewijzigde openingstijden Hemelvaartsdag

01-05-2018

Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei 2018, zijn wij gesloten. Vrijdag 11 mei 2018 zijn wij weer normaal geopend.  Meer informatie over Slangenbeek Tweewielers en onze producten vindt u op deze website. Bezoek ook eens onze webshop, hier vindt u ook aantrekkelijke aanbiedingen.  Team Slangenbeek wenst u een gezellige Hemelvaartsdag!   ..

E-OCTA: De Cortina E-bike met middenmotor

22-04-2018

Twijfel jij over een overstap naar een e-bike? Misschien niet meer als je de nieuwe E-OCTA, van Cortina ziet. De looks van deze nieuwe E-bike met middenmotor rekent definitief af met het soms nog stoffige imago van e-bikes. De perfecte fiets voor zowel in de stad als op heuvelachtig terrein. En het krachtige en onderhoudsvrije Bafang M400-systeem zorgt voor een heerlijke fietservaring. De slimm..

Enthousiaste deelnemers Start2Bike van start!

08-04-2018

Zaterdagochtend was het een gezellige drukte bij ons in de winkel. De 24 deelnemers van Start2Bike kregen eerst uitleg van de trainers van Rijwieltoerclub Hengelo. En daarna gingen ze vol enthousiasme met elkaar op pad voor de eerste training. Wij wensen de deelnemers en trainers succes en vooral veel fietsplezier de komende weken.  Ook iets voor jou? Houd dan onze website in d..

Wij zijn depot voor Accuworld

08-04-2018

Wist je dat je een elektrische fiets accu ook kunt reviseren? Sinds kort zijn wij depot voor Accuworld. Is de kracht uit je huidige accu en wil je niet veel geld uitgeven aan een nieuwe dan kan Accuworld deze voor je reviseren. Zij zetten nieuwe cellen in de oude behuizing, waardoor de gereviseerde accu vaak zo’n 60% goedkoper is dan een nieuwe, maar toch de zelfde specif..

Nieuw: Huka producten bij ons verkrijgbaar!

24-02-2018

Ook voor Huka producten kun je nu bij ons terecht! Huka levert innovatieve oplossingen om zo lang mogelijk zelfstandig te fietsen of begeleid te fietsen. De Huka producten bieden een stukje mobiliteit, onafhankelijkheid en zelfstandigheid. Een brede collectie fietsen en andere vervoersmiddelen, waaronder eigentijdse driewielers, tandems, de rolstoelscooter, scootmobiel en duofietsen waarbij de de ..

Wij zijn Tacx testcenter en Stardealer!

08-01-2018

Wij zijn Tacx testcenter en Stardealer. Zonder weersinvloeden trainend de winter door? Een Tacx is dan een mooie oplossing. Test bij ons nu de Tacx Neo! De Tacx Neo is een krachtige en stille indoortrainer met een zeer realistische wegsimulatie. In de winkel laten we je graag de mogelijkheden zien en kun je de realistische simulatie zelf ervaren. ..

Vernieuwde AXA sleutelservice

12-02-2017

De vernieuwde AXA Sleutelservice website van AXA is nu online. Bestel via de website van AXA veilig en snel uw extra sleutels. Nu met nog meer gebruikersgemak en direct online betaalmogelijkheid.

Squirt assortiment uitgebreid

31-10-2016

Naast de bekende Squirt Long Lasting Dry Lube verkopen wij nu ook de andere producten van Squirt. 

Slangenbeek Tweewielers en Glorie Bike Lab slaan handen ineen.

03-10-2016

Per 1 oktober heeft Glorie Bike Lab zich bij ons in de winkel gevestigd. Jan Glorie van Glorie Bike Lab is specialist op het gebied van SICI gecertificeerde fietsmetingen en biedt fietsers de mogelijkheid na te gaan of er verbetering aan houding en bewegingspatroon op de fiets mogelijk is. Wij zijn blij met deze samenwerking, want met Glorie Bike Lab kunnen wij onze klanten iets extra’s bied..

Officieel BMC testcenter

30-09-2016

Slangenbeek Tweewielers wordt officieel BMC testcenter. Verschillende modellen in zowel race als MTB kun je nu al bij ons testen, ook de nieuwe Roadmachine. 

Gazelle Premium dealer!

30-09-2016

Wij worden Gazelle Premium dealer! Binnenkort zijn dan ook alle Ultimate modellen en de nieuwste Gazelle E-bikes bij ons verkrijgbaar. Wil je al graag meer weten? Vraag dan in onze winkel.