Nieuws

Nieuw(s) van BMC, de Urbanchallenge (UC)

27-02-2023

BMC heeft een gaaf nieuw model geïntroduceerd. Modern en beschikbaar voor heren én dames!   Het volledig nieuwe model, de 'Urbanchallenge', ook wel 'UC' genoemd komt uit onder de 257-serie van BMC. Deze 'UC' serie neemt het stokje over van de 'spatbord modellen' uit de Alpenchallenge series AC-01 en AC-02. Een fiets met oog voor det..

Gooi je oude binnenband niet weg, maar lever deze bij ons in!

21-09-2022

In onze werkplaats verzamelen wij de oude binnenbanden en en zorgen ervoor dat ze bij fietsbandenmerk Schwalbe komen.Super duurzaam, want Schwalbe gebruikt de oude binnenbanden voor de productie van nieuwe binnenbanden.  Schwalbe is al jaren actief om zo groen mogelijk te produceren vanuit de gedachte “Cycling en Recycling”. In 2010 werd hiervoor de eerste Eurobike Award g..

Sponsoring RTC Hengelo verlengd!

28-03-2019

De aftrap van het nieuwe wegseizoen startte voor RTC Hengelo met een officieel tintje! RTC leden verzamelden zich zondagochtend 24 maart jl. bij Slangenbeek Tweewielers, waar Tjeerd Kooistra, bestuursvoorzitter RTC Hengelo en Lex Pfeiffer, Slangenbeek Tweewielers het nieuwe contract ondertekenden.  Sinds 2010 is Slangenbeek Tweewielers als sponsor betrokken bij RTC Hengelo. 'Fietsen is..

Uebler i21, als beste getest op BesteProduct.nl!

01-05-2018

Uebler i21, de kleinste fietsendrager die er is! En ook nog eens als beste getest op BesteProduct.nl! De Uebler i21 is de kleinste en lichtste drager die Uebler tot nu toe ooit ontwikkeld heeft. De dragers beschikken over een volledig nieuwe iQ-sluiting zonder hefboom, die het gebruik nog eenvoudiger maakt. De nieuwe i-serie staat consequent voor veiligheid, productkwaliteit en bela..

Nieuw: Huka producten bij ons verkrijgbaar!

24-02-2018

Ook voor Huka producten kun je nu bij ons terecht! Huka levert innovatieve oplossingen om zo lang mogelijk zelfstandig te fietsen of begeleid te fietsen. De Huka producten bieden een stukje mobiliteit, onafhankelijkheid en zelfstandigheid. Een brede collectie fietsen en andere vervoersmiddelen, waaronder eigentijdse driewielers, tandems, de rolstoelscooter, scootmobiel en duofietsen waarbij de de ..

Vernieuwde AXA sleutelservice

12-02-2017

De vernieuwde AXA Sleutelservice website van AXA is nu online. Bestel via de website van AXA veilig en snel uw extra sleutels. Nu met nog meer gebruikersgemak en direct online betaalmogelijkheid.

Officieel BMC testcenter

30-09-2016

Slangenbeek Tweewielers wordt officieel BMC testcenter. Verschillende modellen in zowel race als MTB kun je nu al bij ons testen, ook de nieuwe Roadmachine. 

Gazelle Premium dealer!

30-09-2016

Wij worden Gazelle Premium dealer! Binnenkort zijn dan ook alle Ultimate modellen en de nieuwste Gazelle E-bikes bij ons verkrijgbaar. Wil je al graag meer weten? Vraag dan in onze winkel.