Nieuw(s) van BMC, de Urbanchallenge (UC)

Nieuw(s) van BMC, de Urbanchallenge (UC)

BMC heeft een gaaf nieuw model geïntroduceerd. Modern en beschikbaar voor heren én dames!

 

Het volledig nieuwe model, de 'Urbanchallenge', ook wel 'UC' genoemd komt uit onder de 257-serie van BMC. Deze 'UC' serie neemt het stokje over van de 'spatbord modellen' uit de Alpenchallenge series AC-01 en AC-02. Een fiets met oog voor detail. Een duurzaam Zwitsers ontwerp die opvalt door een minimalistische stijl. 

 

Een fiets voor iedereen
De Urbanchallenge is de ultieme fiets voor elke stadsrijder! Een fiets die is ontworpen met het oog op comfort en over een veelzijdige geometrie beschikt die geschikt is voor een breed scala aan lichaamstypes.

De Urbanchallenge is een moderne commuter bike en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Waar de AC's alleen in een heren frame leverbaar waren, komt deze nieuwe UC zowel in een dames als in een heren uitvoering. Er komen in totaal 6 versies: 2 met derailleur, als ook 2 met versnellingsnaaf. Daarnaast komt van beide aandrijflijnen een elektrische (AMP) versie uit. De versterkte stadsfietsseries krijgen krachtige en natuurlijke trapondersteuning van de BOSCH Performance CX-aandrijfeenheid, wat zorgt voor lange intervallen tussen oplaadbeurten. Het eenvoudig te bedienen display biedt een groot aantal functies dankzij de connectiviteit met Bosch eBike Connect.

De niet-elektrisch ondersteunde topmodellen komen o.a. met mooie geïntegreerde verlichting. Wat alle uitvoeringen met elkaar gemeen hebben zijn de vrolijke oranje spatborden. Wil je er zeker van zijn dat je elke dag geniet van de beste rit? Enkele modellen hebben een aandrijflijn met riemaandrijving en een geïntegreerde versnellingsnaaf voor weinig onderhoud en weerbestendige duurzaamheid. 

 

Interesse in dit gave nieuwe model? De prijzen zijn vanaf €1599,-. Voor meer informatie ben je van harte welkom bij ons in de winkel.