Reparatie & Onderhoud

Hoe tevreden je over jouw fiets bent, hangt in belangrijke mate af van de manier waarop deze wordt onderhouden. Dat doen wij graag voor je, met behulp van de meest geavanceerde apparatuur en met vakmanschap.

Wil je een afspraak maken voor onderhoud of reparatie neem dan contact met ons op. Je kunt ons telefonisch bereiken op (074) 278 04 81

Bij spoedreparaties, zoals een lekke band, een defecte ketting of slecht werkende remmen, proberen wij je zo snel mogelijk weer van optimaal fietsgemak te voorzien. Wij beschikken over leenfietsen en dus kun je tijdens de reparatie of onderhoud van jouw eigen fiets gewoon blijven fietsen.

Fiets gereed? => SMS
Wanneer je jouw fiets bij ons in reparatie of onderhoud heeft, krijg je van ons een sms’je wanneer deze weer gereed is. In het sms’je worden tevens de kosten van de reparatie vermeld, wel zo makkelijk!
 

Service & onderhoud Stromer speed-pedelec fietsen
Wij zijn geen (officiële) Stromer dealer meer, maar voor service en onderhoud kun je gewoon bij ons terecht. Maak hiervoor telefonisch een afspraak.
Ook voor vragen over onderhoud, features en instellingen van jouw Stromer speed-pedelec ben je natuurlijk van harte welkom!


Panasonic accu E3 foutmelding 
Heb je een Panasonic accu en krijg je een E3 foutmelding? Dit kunnen wij in de meeste gevallen voor je oplossen. Immers reparatie is goedkoper dan een nieuwe accu aanschaffen. Weten wat er mogelijk is en wat de kosten zijn? Bel ons voor informatie of een afspraak. 


 

            

Accu revisie »

Heb je een elektrische fiets, dan is het van belan...