Wie zijn wij

Slangenbeek Tweewielers is gevestigd in Hengelo (Overijssel) en biedt je al het fietsgemak onder één dak.

Wij zijn gevestigd in de wijk Slangenbeek en je kunt bij ons terecht voor fietsen op maat. Voor de gewone stadsfietser, maar ook voor hen die liever een bospad kiezen of op topsnelheid willen koersen. En natuurlijk is er ook volop keus voor de jonge fietser. Wie dat wil kan zijn of haar fiets geheel naar eigen wensen samenstellen en kiezen voor accessoires in dezelfde stijl. Ook voor reparaties ben je bij ons aan het juiste adres.

Slangenbeek Tweewielers onderscheidt zich mede door een groot aanbod van racers en mountainbikes. Op de benedenafdeling vind je een ruim assortiment stadsfietsen, (speed) e-bikes, kinderfietsen. Onze bovenverdieping is speciaal ingericht voor de sportieve fietser met een ruim assortiment MTB- en racefietsen van onder andere BMC, Orbea, J I Guillem en Willier. Maar liefst 160 m2 van onze winkel is hiervoor gereserveerd. Ook voor tweedehands fietsen en fietskleding kun je bij ons terecht. Naast onze mooie eigen kledinglijn vind je bij ons ook de de collecties van o.a. Megmeister, Sportful, Roeckl en Sealzkins. 

Winkelzuil
Mochten wij een product niet op voorraad hebben in de winkel, geen probleem! We hebben de mogelijkheid om via een winkelzuil het betreffende product te bestellen en je hebt dan de keuze of je het product bij jouw thuis wil laten bezorgen of dat je het bij ons in de winkel afhaalt. Je betaalt het product bij ons in de winkel en binnen 1 á 2 werkdagen ontvang je het product thuis of kun je het bij ons in de winkel ophalen. 

Webshop
Naast onze fysieke winkel heeft Slangenbeek Tweewielers ook een webshop. Ben je op zoek naar een fiets, onderdelen, kleding of accessoires? Ook in onze webshop vind je vast waar je naar op zoek bent! Twijfel je? Dan raden we aan om onze fysieke winkel te bezoeken. Wij hebben deskundig personeel en zij geven jou graag meer informatie en voorzien je van tips. Uiteraard heb je dan ook de mogelijkheid om even een fiets te proberen of kleding uit onze collecties te passen.