Wie zijn wij

Slangenbeek Tweewielers is gevestigd in Hengelo (Overijssel) en biedt u al het fietsgemak onder één dak.

Wij zijn gevestigd in de wijk Slangenbeek en u kunt bij ons terecht voor fietsen op maat. Voor de gewone stadsfietser, maar ook voor hen die liever een bospad kiezen of op topsnelheid willen koersen. En natuurlijk is er ook volop keus voor de jonge fietser. Wie dat wil kan zijn of haar fiets geheel naar eigen wensen samenstellen en kiezen voor accessoires in dezelfde stijl. Ook voor reparaties bent u bij ons aan het juiste adres.

Slangenbeek Tweewielers onderscheidt zich mede door een groot aanbod van racers en mountainbikes. Op de benedenafdeling vindt u een ruim assortiment stadsfietsen, (speed) e-bikes, kinderfietsen. Onze bovenverdieping is speciaal ingericht voor de sportieve fietser met een ruim assortiment MTB- en racefietsen van onder andere Wilier, Ridley, Ghost en BMC. Maar liefst 160 m2 van onze winkel is hiervoor gereserveerd. Ook voor tweedehands fietsen en fietskleding kunt u bij ons terecht. Naast onze mooie eigen kledinglijn vindt u bij ons ook de de collecties van o.a. Sportful, Roeckl en Sealzkins. 

Winkelzuil
Mochten wij een product niet op voorraad hebben in de winkel, geen probleem! We hebben de mogelijkheid om via een winkelzuil het betreffende product te bestellen en u heeft dan de keuze of u het product bij u thuis wil laten bezorgen of dat u het bij ons in de winkel afhaalt. U betaald het product bij ons in de winkel en binnen 1 á 2 werkdagen ontvangt u het product thuis of kunt u het bij ons in de winkel ophalen. 

Webshop
Naast onze fysieke winkel heeft Slangenbeek Tweewielers ook een webshop. Bent u op zoek naar een fiets, onderdelen, kleding of accessoires? Ook in onze webshop vindt u vast waar u naar op zoek bent! Twijfelt u? Dan raden we aan om onze fysieke winkel te bezoeken. Wij hebben deskundig personeel en zij geven u graag de meer informatie en voorzien u van tips. Uiteraard heeft u dan ook de mogelijkheid om even een fiets te proberen of kleding uit onze collecties te passen.