BOVAG


BOVAG: geen verrassingen achteraf met BOVAG Leasefiets

Sinds 1 januari 2020 is het een stuk eenvoudiger om een fiets van de zaak te regelen. Vanaf nu lease je op dezelfde manier als een auto: met een vaste bijtelling. Die bijtelling is voor fietsen vastgesteld op 7%. Dat betekent dat je al voor een paar euro per maand een (elektrische) fiets rijdt! Met BOVAG Leasefiets heb je maximale zekerheid tegen een vast bedrag. En geen verrassingen achteraf. Ook bij Slangenbeek Tweewielers kun je terecht voor een BOVAG Leasefiets. Je kunt je (elektrische) fiets zakelijk leasen of als private lease. Het grote voordeel is dat je voor een vast bedrag per maand al een elektrische fiets met een hoge aanschafwaarde kunt rijden. Ga je voor een BOVAG Leasefiets dan maak je ook nog eens gebruik van de betrouwbaarheid en kennis van het BOVAG Fietsbedrijf.

Voordelen van BOVAG Leasefiets

Bij BOVAG Leasefiets kun je je oude fiets inruilen. Je krijgt er minimaal € 25,-  voor terug. Daarnaast is er een omruilgarantie: past dit model toch niet bij je, dan kun je binnen 14 dagen of 150 km (wat het eerst komt) je fiets alsnog omruilen voor een andere. Mooie bijkomstigheid is dat bij verlies van baan, een echtscheiding of in geval van overlijden het leasecontract kosteloos opgezegd kan worden.

Hoe kom ik aan een BOVAG Leasefiets?

Slangenbeek Tweewielers is een van de vele BOVAG Fietsbedrijven waar je terecht kunt voor een BOVAG Leasefiets. We kunnen je meer vertellen over de verschillende modellen en aan welk maandbedrag (inclusief onderhoud, reparatie, verzekering en pechhulp) je dan moet denken. BOVAG Leasefiets wordt aangeboden door Friesland Lease in samenwerking met BOVAG. Vraag ons naar de mogelijkheden en voorwaarden.