Fietsbrillen

Het dragen van een sportbril op de fiets is eigenlijk onmisbaar. Tranende ogen en ongewenste vliegjes maken een bril tijdens het fietsen geen overbodige luxe. 
Slangenbeek Tweewielers heeft sportbrillen van de merken Tifosi en Gyron in haar assortiment. Beide merken kenmerken zich door een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Waar het Italiaanse Tifosi sportbrillen maakt met een prachtig design voor de fanatieke sporter heeft Gyron voor ieder wat wils.
Alle brillen van zowel Tifosi als Gyron hebben UV-filters, die alle schadelijke UV-A en UV-B straling blokkeren.

Tifosi 
Wanneer u op zoek bent naar een topbril voor op de fiets bent u bij Tifosi aan het juiste adres. Het Italiaanse Tifosi ontwerpt topbrillen voor de fanatieke sporter. Zo hebben ze zichzelf het doel gesteld de brillen te ontwerpen voor de enthousiaste sporters welke een top product willen hebben voor een goede prijs. Bekijk ons aanbod van de Tifosi brillen in onze webshop, of kom passen in onze winkel!Gyron
Bij Gyron Active Eyewear houden ze van mooie brillen die je de uitstraling geven die je wilt. De uitgebreide collectie bied voor iedere activiteit de juiste bril.  De lenzen zijn gemaakt van een zeer hoge kwaliteit polycarbonaat. Sommige modellen hebben gepolariseerde lenzen, deze lenzen filteren hinderlijke schitteringen. Voor ons assortiment van Gyron kunt u helaas niet terecht in onze webshop. De meeste brillen die we van Gyron voeren hebben een verkoopprijs tussen de €29,95 en de €39,95, al hebben we ook al een instapmodel vanaf €12,95! Kom langs in onze winkel voor het aanbod of kijk bij Gyron