VSF Fahrradmanufaktur

Het merk VSF fahrradmanufaktur staat voor ecologische producten die duurzaam en van hoge kwaliteit zijn. Veranderingen en innovaties vinden slechts een weg naar hun assortiment als ze aantoonbaar een substantiële verbetering voor de klant betekent. Fietsen worden zorgvuldig met de hand gemaakt in Oldenburg in de Duitse deelstaat Nedersaksen waarbij hoogwaardige grondstoffen worden gebruikt. Zij werken met milieuvriendelijke productieprocessen, zoals bijvoorbeeld de oplosmiddelvrije poedercoating. 

Frame:
Staal staat bij VSF hoog aangeschreven. Als karaktervol materiaal straalt het de aura uit van een beproefde ambacht. Iets wat al zo lang standhoudt in de fietsenbouw, moet natuurlijk ook in de praktijk overtuigen: staal heeft een hoge trekvastheid. Deze eigenschap maakt dat dit materiaal met een relatief gering energieverbruik goed in vorm gebracht kan worden en biedt goede laseigenschappen. Dat maakt het materiaal ideaal geschikt om tijdloze frames te fabriceren die elegant en tegelijk zeer belastbaar zijn. Bovendien bezitten stalen frames naast hun robuustheid ook een elasticiteit die zorgt voor goed rijcomfort. 


VSF fahrradmanufaktur geeft 10 jaar garantie op zowel hun stalen als aluminium frames. Dit geldt eveneens voor ingebouwde onbuigzame aluminium en stalen vorken.

 

Meer informatie over de VSF fietsen vindt u hierVoor andere merken stadsfietsen kijk dan in onze webshop of kom langs in onze winkel.