Fietstechnicus / verkoopadviseur (38 uur)

Slangenbeek Tweewielers zoekt een fietstechnicus
met verkoopvaardigheden

 

We zoeken een zelfstandige, gemotiveerde fietstechnicus/verkoopadviseur voor 38 uur per week. Als fietstechnicus ben je in de eerste plaats verantwoordelijk voor alle onderhoudswerkzaamheden van fietsen en bijbehorende accessoires. De nadruk op het aangeboden werk in onze werkplaats ligt sterk op fietsen uit middelhoog en hoog segment, e-bikes, stadsfietsen, MTB, race en trekking. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je je betrokken voelt bij de verkoop van onze fietsen, accessoires en fietskleding. Als het nodig is help je in de winkel met de advisering en verkoop van zowel fietsen als accessoires.

 

“Je deelt onze passie voor fietsen en weet kwaliteit in de werkplaats door te voeren.
Je bent service verlenend, gericht op de klant en zijn/haar wensen én
weet dit door te zetten in de verkoop.”

Slangenbeek Tweewielers 

Je gaat werken in een dynamische omgeving waar kwaliteit en service centraal staat. Het team bestaat uit 5 mensen. Er heerst een informele sfeer waar collega’s in een hecht teamverband werken. De winkel is gevestigd in de Hengelose wijk, Slangenbeek. Een moderne winkel met eigentijdse uitstraling, een professionele werkplaats en een ruim assortiment stadsfietsen, (speed) e-bikes, kinderfietsen, mountainbikes, racefietsen en accessoires.  

 

 Wat we je bieden:

 

 Wat neem je mee? 

 

Jouw reactie

Ben je enthousiast? Stuur dan je motivatie met CV naar: Slangenbeek Tweewielers, t.a.v. Lex Pfeiffer, Topweg 44,  7559 PH, Hengelo (o) of mail naar lex@slangenbeektweewielers.nl. Ook voor vragen kun je bij Lex Pfeiffer terecht: (074) 278 04 8