Fietsschoenen

Fietsschoenen, het is altijd even de vraag welke je nodig hebt en je het beste passen. Smalle voeten, brede voeten of een hoge wreef, niemand heeft dezelfde voeten. We hebben dan ook een ruime schoenencollectie welke elkaar goed aanvullen. Van de meeste merken hebben we zowel Race- als MTB schoenen in uiteenlopende prijs- en kwaliteitsklasses. Hierom kunnen we iedereen, van een gewenst en passend paar fietsschoenen voorzien. De beste manier om erachter te komen wat een geschikte schoen voor u kan zijn is door te passen. Kom daarom langs in de winkel om de verschillen te ervaren.

Mavic 
Bekend van de neutrale materiaalwagens in de Tour de France, Mavic! Het Franse Mavic is producent van onderdelen en accesiores voor de sportieve fietser en wellicht het bekenst van haar wielen. Echter, de fietsschoenen van Mavic mogen er zeker zijn! Mavic heeft een unieke pasvorm met een perfecte voering aan de binnenkant van de schoen waardoor de Mavic fietsschoenen zeer comfortabel aanvoelen. Bij bijna iedereen zal een Mavic schoen passend zijn. De unieke pasvorm is afgeleid van "partner" Salomon, o.a. bekend van de perfecte outdoorschoenen. Ook het gebruikte rubber in de MTB-schoenen, "contagrip" is dezelfde als die van Salomon.


Spiuk
Het Spaanse merk Spiuk voorziet fietsers van een volledige outfit. Helmen, jerseys, vesten, shorts, broeken, handschoenen, sokken, onder- goed, schoenen en zelfs zonnebrillen behoren tot het uitgebreide en modieuze assortiment.  Slangenbeek Tweewielers heeft van Spiuk, de helmen en fietsschoenen in haar assortiment opgenomen. De schoenen van Spiuk vallen op door hun perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Ook de pasvorm is voor de meeste mensen geschikt, al is deze toch geschikter voor mensen met wat minder brede voeten.


Vittoria
Vittoria Shoes worden gemaakt in Italië en staat voor innovatie, kwaliteit en stijl. Het familiebedrijf is opgericht in de jaren 70 door professioneel wielrenner Celestino Vertelli. Hij reed onder andere de Tour de France, Giro d’Italia en de Vuelte Espana. Met zijn ervaring heeft hij het merk naar een internationaal niveau gebracht. Vittoria schoenen zijn in verschillende breedtes verkrijgbaar en wanneer nodig is het mogelijk voor de linker en rechter voet verschillende lengtes te bestellen. Het betere custom werk voor de echte liefhebber dus.