Fietsschoenen

Fietsschoenen, het is altijd even de vraag welke je nodig hebt en je het beste passen. Smalle voeten, brede voeten of een hoge wreef, niemand heeft dezelfde voeten. We hebben dan ook een ruime schoenencollectie welke elkaar goed aanvullen. Van de meeste merken hebben we zowel Race- als MTB schoenen in uiteenlopende prijs- en kwaliteitsklasses. Hierom kunnen we iedereen, van een gewenst en passend paar fietsschoenen voorzien. De beste manier om erachter te komen wat een geschikte schoen voor u kan zijn is door te passen. Kom daarom langs in de winkel om de verschillen te ervaren.


Shimano 
Het Japanse Shimano is de grootste leverancier en producent van onderdelen voor de fiets. Naast onderdelen maakt Shimano ook veel accesiores voor de fiets, zo ook schoenen. De Shimano fietsschoenen typeren zich in het feit dat ze uitemate geschikt zijn voor mensen met de wat bredere voeten. Verder vallen de schoenen klein uit en komt men vaak uit op een schoenmaat twee maten groter dan normaal.


Mavic 
Bekend van de neutrale materiaalwagens in de Tour de France, Mavic! Het Franse Mavic is producent van onderdelen en accesiores voor de sportieve fietser en wellicht het bekenst van haar wielen. Echter, de fietsschoenen van Mavic mogen er zeker zijn! Mavic heeft een unieke pasvorm met een perfecte voering aan de binnenkant van de schoen waardoor de Mavic fietsschoenen zeer comfortabel aanvoelen. Bij bijna iedereen zal een Mavic schoen passend zijn. De unieke pasvorm is afgeleid van "partner" Salomon, o.a. bekend van de perfecte outdoorschoenen. Ook het gebruikte rubber in de MTB-schoenen, "contagrip" is dezelfde als die van Salomon.


Spiuk
Het Spaanse merk Spiuk voorziet fietsers van een volledige outfit. Helmen, jerseys, vesten, shorts, broeken, handschoenen, sokken, onder- goed, schoenen en zelfs zonnebrillen behoren tot het uitgebreide en modieuze assortiment.  Slangenbeek Tweewielers heeft van Spiuk, de helmen en fietsschoenen in haar assortiment opgenomen. De schoenen van Spiuk vallen op door hun perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Ook de pasvorm is voor de meeste mensen geschikt, al is deze toch geschikter voor mensen met wat minder brede voeten.
 Vittoria
Vittoria Shoes worden gemaakt in Italië en staat voor innovatie, kwaliteit en stijl. Het familiebedrijf is opgericht in de jaren 70 door professioneel wielrenner Celestino Vertelli. Hij reed onder andere de Tour de France, Giro d’Italia en de Vuelte Espana. Met zijn ervaring heeft hij het merk naar een internationaal niveau gebracht. Vittoria schoenen zijn in  verschillende breedtes verkrijgbaar en wanneer nodig is het mogelijk voor de linker en rechter voet verschillende lengtes te bestellen. Het betere custom werk voor de echte liefhebber dus.


Luck
De maatwerk fietsschoen voor elke voet! Innovatie, design en comfort, Luck schoenen worden op maat voor je gemaakt. Verhoog je prestaties met maximaal 20% en verminder vermoeidheid dankzij schoenen die als een tweede huid passen. Luck richt zich op een proffessionele sporter die streeft naar maximale prestaties. De schoenen worden gemaakt in Spanje.