Velo de Ville

Stel je eigen fiets samen!
Kwaliteit, duurzaamheid en individualiteit! 

 

Bij Velo de Ville wordt elke fiets/e-bike uitgerust volgens de wensen van de klant en met de hand gemaakt in Duitsland. Een fabrikant die staat voor voor uniekheid, individualiteit en diversiteit. Velo de Ville maakt "Custom Made" fietsen, een perfect op maat gemaakt fiets én volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Dat maakt Velo de Ville tot een uniek merk. 

 

Velo de Ville produceert niet in voorraden. Achter elke gefabriceerde fiets staat een klant die de fiets heeft samengesteld. Op die manier werken ze ook nog eens op een spaarzame manier en denken daarbij aan het milieu. Hoe werkt het? Nadat je zelf de fiets hebt samengesteld en alle onderdelen hebt geselecteerd, gaan ze in de fabriek aan de slag. In vele individuele stappen en volgens jouw exacte specificaties wordt jouw fiets gefabriceerd. Eerst wordt jouw gekozen frame in de grondlak gezet en vervolgens in de gekozen kleur gepoedercoat. Bij de productie van hun kleuren let Velo de Ville vooral op de kwaliteit van de lak. Zo bieden zij al hun kleuren in een bijzonder hoge weerstand- en duurzaamheidskwaliteit.

 

Met een Velo de Ville fiets koop je dus een zelf samengestelde fiets met comfortabele, gezonde en economische mobiliteit en geschikt voor gebruik in zowel het dagelijkse leven als in de vrije tijd.