Klever

Klever Mobility wil met haar producten een bijdrage leveren aan het snel(ler) implementeren van een groen leven. Door mensen te stimuleren om vaker de fiets te pakken in plaats van de auto nemen bijvoorbeeld. Volgens Klever is er nog een lange weg te gaan als het gaat om mobiliteit in en om de steden. En met hun producten willen ze graag een bijdrage leveren aan alle woon-werk verplaatsingen tot 50km enkele reis.


Zo'n tien jaar geleden zijn ze hiermee begonnen en hebben ze de volgende ambitie uitgesproken, namelijk: ‘making commuting your favorite time of the day’. En volgens deze ambitie zijn ze producten gaan ontwikkelen. ‘Light Electric Vehicles’, als alternatief voor de auto. Met krachtige duurzame motoren, comfortabele en veilige specificaties, en met veilige stijlvolle accu’s, die lekker comfortabel rijden en het makkelijk maken voor deze woon-werkverkeer vervoersmogelijkheid te kiezen.


Klever Mobility is een dochteronderneming van Kymco. Met meer dan 50 jaar ervaring in de scooter en motorfiets industrie, waarvan de afgelopen 25 ook op elektrische mobiliteit zijn gericht, heeft Kymco een reputatie opgebouwd die zich kenmerkt door betrouwbaarheid.


De pijlers die Klever bij de productie van haar fietsen hanteert zijn:

POWER: Het meest krachtige aandrijfsysteem voor gegarandeerde maximale snelheden

SAFETY: Voorloper in het veilig fietsen op hoge snelheid

RELIABILITY: Zorgeloos rijplezier voor vele jaren

SUSTAINABILITY: Inspireer mensen om je heen hun woon-werkverkeer anders te doen