Flyer

De Zwitserse fabrikant Flyer heeft zich sinds 1995 helemaal gespecialiseerd op fabricage van elektrische fietsen. De zware omstandigheden in Zwitserland maken dat Flyer de allerhoogste eisen aan haar producten stelt.

De vijf voordelen van Flyer: 


Zelfs zonder ondersteuning fietst de Flyer licht en soepel. Bijkomend voordeel is de middenmotor, deze zorg voor de ultieme stabiliteit van de fiets. De Flyer-RS modellen zijn voorzien van een Panasonic middenmotor systeem en de Flyer-TS modellen zijn voorzien van een Bosch middenmotor systeem. 

 

FLYER heeft haar collectie e-bikes verdeeld in drie logische categorieën die naadloos aansluiten bij het gebruik:

 

Tour: De FLYER Tour e-bikes zijn ideaal voor dagelijks gebruik en of lange fietstochten. Kenmerkend aan de FLYER toerfietsen is dat ze over een maximaal comfort, een rechte zithouding en zeer hoge stabiliteit beschikken. Grote afstanden worden afgelegd met een minimale krachtsinspanning.

Urban: De FLYER Urban e-bikes kenmerken zich door een modern en sportief ontwerp passend bij de stedelijke dynamiek. Met de FLYER Urban e-bike wordt een bestemming snel op een milieubewuste en sportieve manier bereikt. Ideaal voor woon- en werkverkeer.

Mountain: De FLYER e-MTB’s zijn ontworpen om de meest extreme en  moeilijke terreinen met gemak de baas te zijn. Ze veranderen zelfs het meest  onmogelijke traject tot een persoonlijk speelterrein.Voor andere merken E-bikes kijk in onze webshop of kom langs in onze winkel.