Fietstechnicus (40 uur)

Ben jij de Fietstechnicus die ons team komt versterken?
 
Slangenbeek Tweewielers 
Slangenbeek Tweewielers is gevestigd in Hengelo (o), in de wijk Slangenbeek. Een moderne winkel met eigentijdse uitstraling, een professionele werkplaats en een ruim assortiment stadsfietsen, (speed) e-bikes, kinderfietsen, mountainbikes, racefietsen en accessoires.  
 
De functie | Wat ga je doen? 
Slangenbeek Tweewielers zoekt een zelfstandige, gemotiveerde fietstechnicus voor 40 uur per week. Als fietstechnicus ben je in de eerste plaats verantwoordelijk voor reparaties. De nadruk op het aangeboden werk in onze werkplaats ligt sterk op fietsen uit middelhoog en hoog segment, e-bikes, stadsfietsen, MTB, race en trekking. Als het nodig is help je in de winkel met de verkoop van zowel fietsen als accessoires.
 
Je werkomgeving:
Ons team bestaat uit 6 medewerkers. Er heerst een informele sfeer waar collega’s in een hecht teamverband werken. De winkel is gevestigd aan de Topweg 44 in Hengelo Ov. 
 
Functie-eisen | Wat neem je mee? 

 
Het bedrijf | Ons aanbod: 
Wij bieden een ondernemende, uitdagende en goede werksfeer in een moderne winkel. Salariëring en pensioenregeling geschiedt volgens de cao Tweewielers. In de winkel bevindt zich een ruime werkplaats. 

Het betreft een functie voor langere tijd met uitzicht op een vast dienstverband.
 
Jouw reactie
Ben je enthousiast? Stuur dan je motivatie met CV naar: Slangenbeek Tweewielers, ter attentie van Lex Pfeiffer, Topweg 44,  7559 PH, Hengelo (o) of mail naar lex@slangenbeektweewielers.nl. Ook voor vragen kun je bij Lex Pfeiffer terecht: (074) 278 04 81