​Cortina zomeractie (E)U4 Transport Solid

​Cortina zomeractie (E)U4 Transport Solid

Bij aankoop van een Cortina (E-)U4 Solid ontvang je nu een gratis Cortina Barcelona AXA chain lock t.w.v. €42,95! Dit slot is door AXA speciaal voor Cortina gemaakt. De opdruk Don't touch my Cortina maakt 'm extra bijzonder!
Bij de elektrische variant, de Cortina E-U4 Transport Solid, ontvang je naast het slot ook een gratis accu-upgrade t.w.v. € 150,-. Kies je bijvoorbeeld voor een 750 Wh accu, dan krijg je die voor de prijs van de 450 Wh accu. 

Heb jij een Cortina (E-)U4 Transport Solid aangeschaft? Vul dan jouw gegevens in via onderstaande link om jouw gratis slot te ontvangen. De accu-upgrade krijg je direct bij aanschaf van de E-U4 Transport Solid bij ons in de winkel . 

Bestel hier jouw gratis kettingslot!
 
Actieloopt van 1 juli t/m 1 september. Je kan uiterlijk 30 september jouw gratis slot claimen via het formulier.

Actievoorwaarden slot:

  • Om jouw gratis slot te claimen, dien je een foto van de aankoopbon van de Cortina (E-)U4 Transport Solid te uploaden. Aankoopbonnen met datum tussen 1 juli en 1 september 2019 komen in aanmerking voor het gratis slot.
  • Na het verzenden van het formulier ontvang je het slot binnen 10 werkdagen.
  • Voor deze actie geldt op=op
Actievoorwaarden accu-upgrade:
  • Koop tussen 1 juli en 1 september 2019 een Cortina E-U4 Transport Solid en ontvang een GRATIS accu-upgrade t.w.v. € 150,-.
  • Je ontvangt bij ons in de winkel de accu-upgrade: je hoeft hier zelf niks voor te doen.
  • Voor deze actie geldt op=op