Medewerker voor koopavond, zaterdag en vakantieperiodes

Studeer jij? Ben jij technisch onderlegd en beschikbaar op donderdagavond en zaterdag? Heb jij een passie voor fietsen en vind je het leuk om fietsen te repareren, dan ben jij misschien degene wie wij zoeken!

Slangenbeek Tweewielers

Slangenbeek Tweewielers is gevestigd in Hengelo Ov., in de wijk Slangenbeek. Een moderne winkel met eigentijdse uitstraling, een professionele werkplaats en een ruim assortiment stadsfietsen, (speed) e-bikes, kinderfietsen, mountainbikes, racefietsen en accessoires.

De functie | Wat ga je doen?
Voor onze winkel zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker voor de donderdagavond, zaterdag en in vakantieperiodes. Je zal je in eerste plaats bezig houden met werkzaamheden in onze werkplaats. Als het nodig is help je mee in de winkel met de verkoop van zowel fietsen als accessoires.

Je werkomgeving:
Ons team bestaat uit 6 medewerkers. Er heerst een informele sfeer waar collega’s in een hecht teamverband werken. De winkel is gevestigd aan de Topweg 44 in Hengelo Ov.

Functie-eisen | Wat neem je mee?
Het bedrijf | Ons aanbod:
Wij bieden een ondernemende, uitdagende en goede werksfeer in een moderne winkel. Salariëring en pensioenregeling geschiedt volgens de cao Tweewielers. In de winkel bevindt zich een ruime werkplaats.

Jouw reactie
Ben je enthousiast? Stuur dan je motivatie met CV naar: Slangenbeek Tweewielers, ter attentie van Lex Pfeiffer, Topweg 44, 7559 PH, Hengelo Ov. of mail naar lex@slangenbeektweewielers.nl. Ook voor vragen kun je bij Lex Pfeiffer terecht:
(074) 278 04 81

Meer informatie over Slangenbeek Tweewielers vind je op deze website.