J'Guillem Tomir

Specificaties

Kleur titanium
Materiaal Titanium
Remmen Schijfrem met hydraulische bediening
Type Shimano

Beschrijving

J'Guillem
Is een bedrijf met pure passie voor fietsen, met één belangrijk detail: zij maken alleen fietsen van het materiaal Titanium.
Titanium is een metaal dat sterker is dan aluminium en carbon, maar het is ook licht, lichter dan staal zelfs.
Dit maakt de fietsen uitermate krachtig, met de juiste stijfheid door een goed toegepaste geometrie en een materiaal die geen energie verloren laat gaan.
Zo overtuigd van de kracht en duurzaamheid van de fiets, geef J'Guillem 100 jaar garantie op hun frames.

Tomir
Aan het einde van de (koude, natte, modderige) dag is alles wat telt hoe goed hebben jij en je fiets het gedaan? De Tomir laat je nooit in de steek en, met zijn ingebouwde efficiënt ontwerp, zorgt hij er misschien wel voor dat je nog verder komt. Plus, als je hem wast, komt altijd dat speciale moment wanneer het vuil eraf is en je er weer stapelverliefd op wordt.

Configuratie
De fietsen van J'Guillem kunnen zowel compleet afgemonteerd, en als kaal frame geleverd worden. Dit geeft u natuurlijk meerdere opties, en wij helpen u daarbij graag met het maken van de beste keuze.
Ook bestaat bij ons de mogelijkheid om een fietsmeting te doen, zodat u er zeker van kan zijn dat de maatgeving, geometrie en model-keuze de juiste is.

Frame: €1.999,-

Volledige afgemonteerd: €3.699,-

De standaard configuratie, betreft een frame met Shimano XT afmontage en een DT Swiss X1900 Spline wielset met schijfremmen.
 

J'Guillem Tomir

J'Guillem | J'Guillem Tomir
3.699,
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken