Dutch ID

Dutch ID maakt kwalitatief hoogwaardige elektrische fietsen welke zich onderscheiden door het design en het gebruik van toponderdelen. De fietsen worden ontwikkelt en gebouwt in Nederland vanuit de overtuiging dat een Dutch ID fiets mooi en oerdegelijk moet zijn en tevens de beste rijeigenschappen moet bieden. Deze fietsen worden dan ook één voor één met de hand gebouwd en intensieve kwaliteitscontroles vormen de leidraad naar het hoogwaardige eindproduct. Van ontwerp tot assemblage besteedt Dutch ID veel aandacht aan kleine details welke het grote verschil maken. Zo lopen alle kabels netjes door het frame en worden duurzame bevestigingsdelen gebruikt. 

In vele onafhankelijke testen zijn de Dutch ID fietsen al geroemd om de goede rijervaring, grote actieradius en de hoge kwaliteit.

Dutch ID e-bikes zijn voorzien van een Shimano Steps of Bosch middenmotor systeem. Bij dit systeem is de motor laag in het midden van het frame gemonteerd wat zorgt voor een uitstekende gewichtsverdeling. Met als resultaat dat de fiets perfect in balans is en u optimale grip en balans hebt tijdens het fietsen. Een middenmotor werkt zeer efficiënt waardoor een hogere actieradius kan worden behaald. De elektronica is bij dit systeem geïntegreerd en daardoor zeer betrouwbaar. 

Voor andere merken stadsfietsen kijk dan in onze webshop of kom langs in onze winkel.