Cortina "C's into Denim actie: Phone Bag cadeau!

Ontvang t/m 26 juni 2016 bij aanschaf van een Cortina Soul een Cortina Tunis Phone Bag (Sand/Cyclaam) cadeau! 


 
Cortina
Cortina maakt fietsen bijzonder. Met hun hippe en fashionable bikes blijven ze je verrassen. Nieuwe kleuren, subtiele details, een innovatief design; het ontwerpteam staat niet stil! Mode is voor Cortina het uitgangspunt. Een fiets is niet alleen een vervoersmiddel dat jou van A naar B brengt, maar ook een fashionstatement. Op een Cortina-fiets wil je gezien worden! En met de Cortina Bike Fashion Accessories wil je ook gezien worden. Deze gloednieuwe accessoirelijn is speciaal ontworpen om perfect te passen bij de Cortina-fietsmodellen. Zo maak je jouw fiets nog meer helemaal van jou! Neem gauw een kijkje welk accessoire het beste bij jouw fiets past. 

Cortina Soul
De Cortina Soul damesfiets is met het elegante frame en de Italiaanse jasbeschermers een stijlvol retroplaatje. De koperen velgen en verchroomde onderdelen maken de Cortina Soul weer helemaal van nu. Kom voor meer informatie over deze fiets langs in onze winkel. 
 
Cortina "C's into Denim actie
De actie is geldig van 6 t/m 26 juni 2016. Heb je tijdens de actieperiode een Cortina Soul aangeschaft! Vul dan je gegevens in op www.cortinafietsen.nl, dan komt dan komt de Cortina Tunis Phone Bag zo snel mogelijk naar u toe!