Alpina

Alpina
Alpina is een kinderfietsmerk voor kids in de leeftijd van 2 t/m 12 jaar. Alpina heeft kinderfietsen in de maten 12 tot 26 inch en kent een uitgebreide collectie waar voor elke jongen of meisje wel een droomfiets te vinden is. Een sterke en veilige fiets, maar zeker ook hip, kleurrijk en voorzien van mooie details.

Een veilige fiets is erg belangrijk. Voor zowel de eigen veiligheid van uw kind, maar ook voor medeweggebruikers. 


De vijf redenen waarom een Alpina-fiets ok is!  
1. Made in Europe: Alpina-fietsenzijn geproduceerd in Europa en voldoen aan de belangrijkste veiligheidseisen (ISO-norm 4210)
2. Zichtbaarheid: Op alle fietsen zitten reflectoren. Vanaf wielmaat 20” zijn Alpina-fietsen standaard uitgerust met led-verlichting voor en achter en reflecterende banden
3. Goede remmen: standaard zijn de fietsen uitgerust met een terugtraprem en een extra v-brake voor. Een aantal modellen heeft ook een v-brake achter
4. Op slot: vanaf wielmaat 20” hebben alle Alpina-fietsen een stevig AXA-slot
5. Duurzaam: Alpina fietsen zijn gemaakt voor intensief gebruik door één of meerdere kinderen. Bij het produceren van de fietsen zijn geen gevaarlijke stoffen gebruikt.


Meer weten over de Alpina kinder- en jeugdfietsen en onze andere merken? Kijk dan in onze webshop of kom langs in onze winkel.