Speciale RTC dagen en BMC Testdag

Speciale RTC dagen en BMC Testdag Sinds 2010 zijn wij als sponsor betrokken bij RTC Hengelo. Fietsen is een grote passie van de leden en als sponsor dragen we daar graag aan bij. Door het jaar heen ondersteunen we waar het kan de club bij verschillende activiteiten.

Deze week organiseerden we in onze winkel de speciale RTC dagen. Woensdagavond zijn we gestart met een ‘ladiesnight’. Tijdens deze avond werden er de workshops 'fietshouding, zadelkeuze en bewegingspatroon' door Glorie Custom Built Bikes & BikeLab en Spartanova 'Samen werken aan beter bewegen' door Fysiotherapie De Driesprong gegeven. Donderdag konden alle leden een workshop van Glorie BikeLab en Fysiotherapie De Driesprong bijwonen en ook voor vandaag staan er nog een aantal workshops op het programma voor RTC leden.

We kijken terug op mooie dagen en het is mooi om op deze manier als sponsor betrokken te zijn bij de club. Maar uiteraard doen we het graag voor iedereen met passie voor fietsen en sluiten deze week dan ook af met de BMC Testdag op zaterdag 25 maart. Tijdens de BMC Testdag zijn er naast de modellen uit onze eigen testserie ook diverse andere BMC Switzerland modellen, waaronder de nieuwe Roadmachine, te testen. De gezamenlijke Duits-Nederlandse BMC testvloot staat morgen tot onze beschikking en Glorie BikeLab en Fysiotherapie De Driesprong geven een aantal workshops.

Je bent zaterdag 25 maart van harte welkom. Kijk hier voor meer info over de BMC Testdag en de tijdstippen van de workshops.