Nieuws

Wij zijn Tacx testcenter en Stardealer!

08-01-2018

Wij zijn Tacx testcenter en Stardealer. Zonder weersinvloeden trainend de winter door? Een Tacx is dan een mooie oplossing. Test bij ons nu de Tacx Neo! De Tacx Neo is een krachtige en stille indoortrainer met een zeer realistische wegsimulatie. In de winkel laten we je graag de mogelijkheden zien en kun je de realistische simulatie zelf ervaren. ..

Feestmaand aanbiedingen, december 2017!

30-12-2017

Vandaag dan alweer de laatste dag van onze #Feestmaandactie  Vandaag komen nog één keer alle aanbiedingen voorbij. De moeite waard om langs te komen. We adviseren je graag! En uiteraard is een proefrit mogelijk.   Maandag 18 december: De BMC TE02 van € 3.499,- voor € 2.599,-. En bij aankoop van deze fiets, ontvang je ook nog eens twee St..

40% korting op Castelli fietskleding

14-12-2017

Nu de laatste stuks Castelli fietskleding met 40% korting! 
Korting geldt op de voorraad in onze winkel en op=op. 

Dutch ID City N8 krijgt de maximale score in Telegraaf Fietstest 2017!

22-05-2017

Het Telegraaf testteam vond de Dutch ID City 8 en Flyer T8.1 (duurdere categorie) opvallen door hun stabiele rijgedrag. De Dutch ID City N, één van de lichtste fietsen, maar wordt toch qua stabiliteit en stijfheid extra geroemd! Dutch ID steekt veel energie in de ontwikkeling van lichte, stijve en comfortabele frames die de unieke basis vormen van een Dutch ID. Iets wat je aan de ..

De speed pedelec Stromer staat in 'Top 10 bromfietsstatistieken'

17-04-2017

Bij de bromfietsverkopen staat Stromer op de 7e plek. Riese & Müller haalt de top 10 net niet en staat op de 11e plaats. Sinds de wettelijke verplichting begin dit jaar, om speed pedelecs te registreren als bromfiets, nemen de speed pedelecs al ruim 13 procent van de bromfietsverkopen voor hun rekening. Wij verkopen verschillende typen speed pedelecs, zoals van Stromer en Riese Mülle..

Technische avond Start2Bike deelnemers

06-04-2017

Afgelopen woensdag, 5 april, organiseerden wij een technische avond voor de deelnemers van de Start2Bike training. De deelnemers hebben in de trainingen de basisvaardigheden van het mountainbiken of racefietsen geleerd en dus is het nu tijd om zelf op pad te gaan. Het vervelendste wat je tijdens een fietstocht kan overkomen is natuurlijk wel pech met je fiets. Tijdens de technische avond hebb..

Speciale RTC dagen en BMC Testdag

24-03-2017

Sinds 2010 zijn wij als sponsor betrokken bij RTC Hengelo. Fietsen is een grote passie van de leden en als sponsor dragen we daar graag aan bij. Door het jaar heen ondersteunen we waar het kan de club bij verschillende activiteiten. Deze week organiseerden we in onze winkel de speciale RTC dagen. Woensdagavond zijn we gestart met een ‘ladiesnight’. Tijdens deze avond werden er de wo..

Slangenbeek Tweewielers op Kampeer & Vrije tijd beurs!

17-02-2017

Ben je een fietsliefhebber én hou je van kamperen? Dan is de Kampeer & Vrije Tijd beurs een aanrader. Wij staan er samen met Glorie BikeLab en informeren bezoekers over alles wat met fietsen en fietshouding te maken heeft. We hebben een aantal verschillende typen fietsen bij ons en er is mogelijkheid om een proefrit te maken op de ‘fietsbaan’. Een complete beurs waar ka..

Vernieuwde AXA sleutelservice

12-02-2017

De vernieuwde AXA Sleutelservice website van AXA is nu online. Bestel via de website van AXA veilig en snel uw extra sleutels. Nu met nog meer gebruikersgemak en direct online betaalmogelijkheid.

Squirt assortiment uitgebreid

31-10-2016

Naast de bekende Squirt Long Lasting Dry Lube verkopen wij nu ook de andere producten van Squirt. 

Slangenbeek Tweewielers en Glorie Bike Lab slaan handen ineen.

03-10-2016

Per 1 oktober heeft Glorie Bike Lab zich bij ons in de winkel gevestigd. Jan Glorie van Glorie Bike Lab is specialist op het gebied van SICI gecertificeerde fietsmetingen en biedt fietsers de mogelijkheid na te gaan of er verbetering aan houding en bewegingspatroon op de fiets mogelijk is. Wij zijn blij met deze samenwerking, want met Glorie Bike Lab kunnen wij onze klanten iets extra’s bied..

Officieel BMC testcenter

30-09-2016

Slangenbeek Tweewielers wordt officieel BMC testcenter. Verschillende modellen in zowel race als MTB kun je nu al bij ons testen, ook de nieuwe Roadmachine. 

Gazelle Premium dealer!

30-09-2016

Wij worden Gazelle Premium dealer! Binnenkort zijn dan ook alle Ultimate modellen en de nieuwste Gazelle E-bikes bij ons verkrijgbaar. Wil je al graag meer weten? Vraag dan in onze winkel.

Fietsers vallen voor e-bikes uit de T-serie van Flyer.

30-09-2016

Het gevestigde fietsenmerk haalt hoge cijfers in de laatste tests van de Consumentenbond en ElektrischeFietsen.com.  Bij de Consumentenbond komt de Flyer T8-serie als beste uit de e-biketest 2016. Met name de automatische ondersteuningsstand, de sterke ondersteuning onder alle omstandigheden en de goede rijstabiliteit maken volgens de bond van deze e-bike een absolute winnaar. De experts van..