Cortina Common wint EUROBIKE Award 2018

Het unieke concept van de Cortina Common heeft op de EUROBIKE in Friedrichshafen een award in de wacht gesleept. De EUROBIKE Awards geven elk jaar een mooi overzicht van de meest spannende nieuwe producten die er momenteel in de fietsbranche verkrijgbaar zijn. De jury was gecharmeerd van de lichtgewicht commuterbike met het Atran Velo Systeem (AVS) en prees vooral de goede prijs-kwaliteitverhouding van de Cortina Common, het fraaie frame en het bijzondere AVS-kliksysteem.

Fiets als totaalconcept
De Cortina Common is speciaal gemaakt voor fietsers die graag licht en sportief willen fietsen en die een statement met hun fiets durven te maken. De Cortina Common is namelijk niet zomaar een fiets, het is een totaalconcept. Zeker, de fiets valt op door het bijzondere frame en de uitgesproken kleuren, maar uniek is met name de combinatie fiets en accessoires. Beide dragers (zowel voor als achter) hebben het geïntegreerde Atran Velo Systeem. Hiermee kun je heel eenvoudig een mand of tas op je fiets klikken en er ook weer af halen.

Lichtgewicht manden
De collectie AVS-accessoires van Cortina bestaat inmiddels uit 9 verschillende manden en tassen en is zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen. De manden zijn allemaal gemaakt van lichtgewicht aluminium. Ga je een klein boodschapje doen, klik de mand los en vul hem in de winkel. Daarna klik je hem eenvoudig weer op je drager. Cortina heeft plannen om de lijst AVS-accessoires de komende jaren steeds verder uit te breiden.