Alpina Cargo zomeractie

Alpina Cargo zomeractie De Alpina Cargo is deze zomer in nieuwe, stoere kleuren verkrijgbaar. Deze zomer krijg je bij aankoop van een Alpina Cargo uit de 2020 collectie een vrolijke Mepal lunchset naar keuze t.w.v. €18,98! Deze set bestaat uit een gedecoreerde lunchbox en pop-up drinkfles. De perfecte back-to-school combinatie: een nieuwe fiets én een handige lunchset!

De bekende Alpina Cargo is er in deze zomer in matte pastelkleuren in combinatie met stoere grijze banden met zwarte sidewalls.
De stoere details op de jongensfietsen en de shiny folie details op de meisjesfietsen maken de stevige transportfiets helemaal af!

Actieloopt van 1 juli t/m 1 september de Alpina. Je kan uiterlijk 30 september jouw Mepal lunchset claimen via het formulier.

Actievoorwaarden:
  • Om een gratis Mepal lunchset te ontvangen, dien je een foto van de aankoopbon van de Alpina Cargo te uploaden. Aankoopbonnen met datum tussen 1 juli en 1 september 2019 komen in aanmerking voor deze actie.
  • Na het verzenden van het formulier ontvang je binnen 10 werkdagen van Alpina een Mepal actiecoupon. Deze actiecoupon kan je vervolgens gebruiken op de website van Mepal om een lunchset naar keuze uit te zoeken (t.w.v. €18,98).
  • De actie geldt voor de nieuwe kleuren van de Alpina Cargo vanaf maat 16" en groter. De jongensfietsen zijn er in twee kleuren: Space Black Matt en Vintage Blue Matt. De meisjesfietsen in de maten 16" en 18" zijn er in Light Green Matt, Pearl Pink Matt en Provence Blue Matt. De grotere fietsen in de maten 20" en 22" zijn er in Dream Blue Matt, Fuchsia Pink Matt en Vintage Gold Matt.