Castelli Fietskleding

Nu de laatste stuks Castelli fietskleding met 40% korting! 
                                                                                         Korting geldt op de voorraad in onze winkel en op=op. 


Castelli is de meest legendarische ontwerper en producent van wielerkleding. De wielergeschiedenis van het merk gaat terug tot de vroege jaren 30 van vorige eeuw. Castelli ontwikkelde toen de eerste echte koersbroek, speciaal voor Gino Bartali en Fausto Coppi brak het werelduurrecord in een speciaal door Castelli ontworpen aërodynamisch pak in zijde! Revolutionair voor die tijd... Met de introductie van Lycra® in 1976 sloeg het succes toe als een schorpioen.

Innovatie is en blijft het handelsmerk van Castelli. Het Rosso Corsa label binnen het Castelli gamma, brengt het beste van het beste samen. Het beste wat er vandaag te vinden is. Om het Rosso Corsa label te verdienen moet een kledingstuk een innovatieve doorbraak betekenen voor de fietser. Elk van de artikelen die dit label dragen, is ontwikkeld vanuit een fanatieke passie voor de fiets. Ze zijn het resultaat van keihard werken zonder enig compromis, met als enig doel: betere prestaties leveren.

Castelli is vandaag vastberaden de snelste wielerkledij ter wereld te maken. En het verschil zit’m in de details. Grote races worden gewonnen door kleine details die bij Castelli hun welverdiende aandacht krijgen.

Kom voor het aanbod van Castelli langs in onze winkel!