Nieuws

Wij ruimen massaal op!

12-10-2017

Bij ons in de winkel vind je veel aanbiedingsfietsen en op een groot aantal E-bikes geen BTW. Ook spectaculaire kortingen op kleding, helmen, schoenen en accessoires. Koop tijdens de actieperiode bijvoorbeeld de BMC TE02 29er voor € 2.599,- of BMC AC02 voor € 1.299,- Maar we hebben meer..... Kom voor meer aanbiedingen langs in onze winkel.    ..

Start2Bike training start 7 oktober!

24-09-2017

De nieuwe Start2Bike training start 7 oktober 2017! Ben je pas gestart met mountainbiken? Wil je meer leren over remmen, schakelen, balans, bochten, steile afdalingen of obstakels? Dan zijn de Start2Bike trainingen iets voor jou! Onder leiding van een ervaren trainer van Rijwieltoerclub Hengelo (RTC) leer je in vier trainingen de technieken van het mountainbiken. Heb je nog geen mountainbike,..

Dutch ID City N8 krijgt de maximale score in Telegraaf Fietstest 2017!

22-05-2017

Het Telegraaf testteam vond de Dutch ID City 8 en Flyer T8.1 (duurdere categorie) opvallen door hun stabiele rijgedrag. De Dutch ID City N, één van de lichtste fietsen, maar wordt toch qua stabiliteit en stijfheid extra geroemd! Dutch ID steekt veel energie in de ontwikkeling van lichte, stijve en comfortabele frames die de unieke basis vormen van een Dutch ID. Iets wat je aan de ..

Greg Van Avermaet uit het BMC Racing team won vorige week Paris - Roubaix!

17-04-2017

En dat met de snelste Parijs- Roubaix ooit, van 45,2 km /u gemiddeld op de BMC Granfondo. Wil je net als Greq zelfverzekerd de weg op? Of ben je benieuwd naar de nieuwe BMC fietsen? Probeer ze bij ons. Wij zijn een officieel BMC Testcenter en informeren je graag over de verschillende modellen. Lees hier meer over ons als BMC testcenter   ..

De speed pedelec Stromer staat in 'Top 10 bromfietsstatistieken'

17-04-2017

Bij de bromfietsverkopen staat Stromer op de 7e plek. Riese & Müller haalt de top 10 net niet en staat op de 11e plaats. Sinds de wettelijke verplichting begin dit jaar, om speed pedelecs te registreren als bromfiets, nemen de speed pedelecs al ruim 13 procent van de bromfietsverkopen voor hun rekening. Wij verkopen verschillende typen speed pedelecs, zoals van Stromer en Riese Mülle..

Technische avond Start2Bike deelnemers

06-04-2017

Afgelopen woensdag, 5 april, organiseerden wij een technische avond voor de deelnemers van de Start2Bike training. De deelnemers hebben in de trainingen de basisvaardigheden van het mountainbiken of racefietsen geleerd en dus is het nu tijd om zelf op pad te gaan. Het vervelendste wat je tijdens een fietstocht kan overkomen is natuurlijk wel pech met je fiets. Tijdens de technische avond hebb..

Speciale RTC dagen en BMC Testdag

24-03-2017

Sinds 2010 zijn wij als sponsor betrokken bij RTC Hengelo. Fietsen is een grote passie van de leden en als sponsor dragen we daar graag aan bij. Door het jaar heen ondersteunen we waar het kan de club bij verschillende activiteiten. Deze week organiseerden we in onze winkel de speciale RTC dagen. Woensdagavond zijn we gestart met een ‘ladiesnight’. Tijdens deze avond werden er de wo..

Actie Alpina Clubb

01-03-2017

Ontvang van 4 maart t/m 15 april 2017 bij aanschaf van een Alpina Clubb van 20 inch of groter twee spellen van Goliath cadeau!' Alpina Alpina is een kinderfietsmerk voor kids in de leeftijd van 2 t/m 12 jaar. Alpina heeft kinderfietsen in de maten 12 tot 26 inch en kent een uitgebreide collectie waar voor elke jongen of meisje wel een droomfiets te vinden is. Een sterke en veil..

Actie Cortina: gratis Rituals giftset (+ accu upgrade)

01-03-2017

Ontvang van 4 maart /m 15 april 2017 bij aanschaf van een Cortina U5 of E-U5 een Rituals giftset!    Cortina Cortina maakt fietsen bijzonder. Met hun hippe en fashionable bikes blijven ze je verrassen. Nieuwe kleuren, subtiele details, een innovatief design; het ontwerpteam staat niet stil! Mode is voor Cortina het uitgangspunt. Een fiets is niet alleen een vervoersmiddel da..

Slangenbeek Tweewielers op Kampeer & Vrije tijd beurs!

17-02-2017

Ben je een fietsliefhebber én hou je van kamperen? Dan is de Kampeer & Vrije Tijd beurs een aanrader. Wij staan er samen met Glorie BikeLab en informeren bezoekers over alles wat met fietsen en fietshouding te maken heeft. We hebben een aantal verschillende typen fietsen bij ons en er is mogelijkheid om een proefrit te maken op de ‘fietsbaan’. Een complete beurs waar ka..

Vernieuwde AXA sleutelservice

12-02-2017

De vernieuwde AXA Sleutelservice website van AXA is nu online. Bestel via de website van AXA veilig en snel uw extra sleutels. Nu met nog meer gebruikersgemak en direct online betaalmogelijkheid.

Squirt assortiment uitgebreid

31-10-2016

Naast de bekende Squirt Long Lasting Dry Lube verkopen wij nu ook de andere producten van Squirt. 

Slangenbeek Tweewielers en Glorie Bike Lab slaan handen ineen.

03-10-2016

Per 1 oktober heeft Glorie Bike Lab zich bij ons in de winkel gevestigd. Jan Glorie van Glorie Bike Lab is specialist op het gebied van SICI gecertificeerde fietsmetingen en biedt fietsers de mogelijkheid na te gaan of er verbetering aan houding en bewegingspatroon op de fiets mogelijk is. Wij zijn blij met deze samenwerking, want met Glorie Bike Lab kunnen wij onze klanten iets extra’s bied..

Officieel BMC testcenter

30-09-2016

Slangenbeek Tweewielers wordt officieel BMC testcenter. Verschillende modellen in zowel race als MTB kun je nu al bij ons testen, ook de nieuwe Roadmachine. 

Gazelle Premium dealer!

30-09-2016

Wij worden Gazelle Premium dealer! Binnenkort zijn dan ook alle Ultimate modellen en de nieuwste Gazelle E-bikes bij ons verkrijgbaar. Wil je al graag meer weten? Vraag dan in onze winkel.