Fietshelmen

Om je eigen veiligheid op de fiets te vergroten, is het dragen van een fietshelm inmiddels heel normaal geworden en helemaal van de tijd! Er zijn heel veel verschillende helmen op de markt welke in een aantal aspecten van elkaar verschillen. Zo is er veel verschil in prijs, gewicht, Aerodynamica en misschien wel de belangrijkste, de pasvorm van een helm. Of je een helm graag opzet is sterk afhankelijk van hoe comfortabel de helm draagt.

Omdat merken onderling verschillen in pasvorm en geen enkel hoofd hetzelfde is, hebben wij dan ook helmen van drie verschillende merken in ons assortiment opgenomen. Dit zijn: LAS, Spiuk en Giro.

LAS Helmen

 

LAS Helmets, is een Italiaanse producent van valhelmen. Het bedrijf is gestart in 1974 en is sindsdien actief in het ontwikkelen van echte kwaliteitshelmen. De eerste schets, een proefmodel, een 3D-computermodel, de productie en de assemblage gebeuren nog steeds in Italië en zijn van hoge kwaliteit en precisie. 
Spiuk Helmen
Het Spaanse merk Spiuk voorziet fietsers van een volledige outfit. Helmen, jerseys, vesten, shorts, broeken, handschoenen, sokken, onder- goed, schoenen en zelfs zonnebrillen behoren tot het uitgebreide en modieuze assortiment. Slangenbeek Tweewielers heeft van Spiuk, de helmen en fietsschoenen in haar assortiment opgenomen.

De liefde voor de sport, die de basis is van het bedrijf, maakt dat speciale aandacht wordt besteed aan de wensen en eisen van sportfietsers in iedere variant.
Op deze wijze beoogt Spiuk jou nóg meer te laten genieten van de sport.


Giro Helmen
Giro is een Amerikaanse producent van valhelmen, schoenen en andere fietsaccesiores. Het bedrijf is opgericht in 1985 in Californië en is één van de grootste fabrikanten van fietshelmen. Het assortiment van Giro is dan ook zeer groot. Wij hebben hieruit een aantal helmen voor u geselecteerd waardoor we voor iedere fietser een geschikte Giro helm in huis hebben.Meer weten? Kijk dan in onze webshop of kom langs in onze winkel.